BETON CIRE

Beton ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten zoals openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras.

een nieuwe manier om uw omgeving te transformeren

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke en elegante afwerking voor badkamer, keuken, toilet, keukenblad, vloer, etc, biedt Beton Cire een egaal en extreem solide oppervlak, dat iedere ruimte zowel diepte, licht, als harmonie geeft. Beton Cire werd in eerste instantie gebruikt als vervanging van beton, vanwege de vele voordelen; het kan in minimale diktes aangebracht worden, hecht zich sterk aan onderliggende oppervlaktes, en is simpel en snel te verwerken. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, door het handmatig aanbrengen van het product door deskundige vakmensen. Beton Cire biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. U kunt het naar uw eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte of gemeleerde effecten. Zo maakt u het helemaal naar uw eigen wens. Beton Cire wordt vervaardigd door verschillende fabrikanten, het bestaat uit een mengsel van cement en polymeren dat speciaal is samengesteld voor een decoratieve afwerkingen voor zowel buiten als binnen. Beton Cire is geschikt voor nagenoeg ieder oppervlakte dat bedekt, gerenoveerd of nog vanuit het niets gemaakt moet worden. De cementhoudende afwerkingen zijn met de hand vervaardigd en bieden een extreem elegant effect met een hoge architectonische waarde.  Dit alles wordt bereikt met een dikte van slechts 3 millimeter.  Het is perfect geschikt voor badkamer, toilet, keuken, keukenbladen, meubels, vloeren of buitenruimtes, zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

Goed afdekken

Zorg ervoor dat de vloer goed afgedekt wordt. Stucloper (of protectiekarton) is ideaal en eigenlijk het enige echt geschikte materiaal. Stucwerk op een marmeren of houten vloer geeft vlekken die er eigenlijk NOOIT weer uitgaan. Stucloper is sterk, vloeistofdicht en als u ook de randen nog flink laat overlappen of afplakt, weet u zeker dat u niet uw vloer onherstelbaar beschadigt. Landbouwplastic en golfkarton zijn absoluut ongeschikt. 

Beton cire de Vries
Aanrechtblad in beton ciré
Beton cire slaapkamer
Betonlook keuken