beton cire | Sierpleister | airless spuiten

Beton Ciré

Beton Cire kan in minimale diktes aangebracht worden, hecht zich sterk aan onderliggende oppervlaktes, en is simpel en snel te verwerken. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve pleister met marmer korrel structuur. Het geeft uw wanden een decoratief en modern uiterlijk, dé basis voor een mooi interieur! Sierpleister is verkrijgbaar in vrijwel iedere gewenste kleur.

Ander stucwerk

Verschillende soorten stucwerk voor een professionele afwerking van wand, plafond of vloer. U kunt bijvoorbeeld stucwerk kiezen als voorbereiding voor uw schilderwerk of behang. Of kant en klaar afgewerkt.

Lager BTW tarief

Stukadoors mogen een verlaagd BTW-tarief van 9% hanteren in plaats van 21% bij huizen die ouder zijn dan twee jaar. Als uw huis ouder is dan twee jaar, verlaagd dit direct uw stukadoors-offerte prijs. Hierdoor bespaart u zo’n 10% op uw stukadoorskosten.Ook het voorbereidende stukadoorswerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen vallen hieronder. Werkzaamheden die te ver afstaan van het stukadoorswerk vallen wel onder het normale 21%-tarief. Bijvoorbeeld:

Logo belastingdienst