DE vries stukadoors: ambacht en vakmanschap

Ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel, dat is De Vries Stukadoors.
Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze stukadoors eersteklas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel, modern of ambachtelijk stucwerk. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking.
Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaald gebied. Maar de meeste opdrachtgevers zitten in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. In Friesland hoofdzakelijk werkzaam rondom de plaatsen IJlst, Sneek, Bolsward, Joure en Heerenveen. 

Heeft u interesse in stucwerk zoals beton ciré, sierpleister, beton look of ander pleisterwerk kunt u vrijblijvend een stukadoor-offerte aanvragen en neem gerust contact met ons op.

in het kort!